Tek bir kişi olarak zamanınızı en iyi şekilde değerlendirme yöntemleri

 Tek bir kişi olarak zamanınızı en iyi şekilde değerlendirme yöntemleri

Bir ayrılıktan mı geliyorsun? Evet, devam etmek zor olabilir, özellikle de uzun yıllardır birlikteyseniz ve birlikte güzel zamanlar geçirdiyseniz. Şu anda, muhtemelen bu kişi olmadan devam etmenin imkansız olduğunu düşünüyorsunuz, ancak durum böyle değil. Diğer fırsatlar ve daha büyük deneyimler keşfedilmeyi bekliyor - onları tek başınıza keşfedecek kadar cesur olmanız yeterli.

Peki bekarlığınızdan en iyi şekilde nasıl yararlanabilirsiniz? Biliyor musun, bir kez başka bir ilişkiye girdiğinde, özgürce yapmayacağın pek çok şey var.

Çalışmaları takip edin.

Üniversitede olmak çok fazla odaklanmayı gerektirir, bu yüzden geçmişinizi bırakmak için mükemmel bir zaman.


Halihazırda bir lisans dereceniz varsa, lisansüstü eğitiminize devam ederek merdiveni tırmanmanın zamanı geldi.


Ailenizi zaman, cömertlik ve sevgi ile şımartın.

Bu, bekar olduğun için zaten sevgisiz olduğun anlamına gelmez. İlk aşkınıza - ailenize geri dönün. Onlarla zaman geçirin, onlarla çıkın ve onlara hediyeler verin (mutlaka pahalı değil, çünkü önemli olan düşüncedir).

Anne babanız veya kardeşlerinizle iyi bir ilişkiniz yoksa veya onlarla büyümediyseniz, bu süreyi ilişkinizi onarmak için kullanın. Siz ve aileniz ne kadar uzakta olursanız olun, onlar hala kim olduğunuzun bir parçası. Ailen sonsuza kadar orada olmayacak. Şansınız varken affetmeyi ve düzeltmeyi öğrenin, böylece pişmanlık duymadan bir bütün olarak yaşlanabilirsiniz.

Seyahat etmek sadece bir trend değil, ruhu iyileştirebilen terapötik bir aktivitedir. Dinlenmek için büyük bir şansın yanı sıra, manevi bir inziva yeri olarak hizmet edebilir. Yeni kültürlere, insanlara ve nefes kesici manzaralara maruz kalmak zihninizi, kalbinizi ve ruhunuzu tazeleyecek.

Belirli bir zaman diliminde ziyaret etmek istediğiniz yerlerin bir listesini oluşturun. Promosyonlardan yararlanmak için erkenden tasarruf etmeye başlayın ve uçuşları ve otelleri önceden ayırtın.


Yeni bir tutku keşfedin.

Her zamanki hobilerinizle yetinmeyin. Dolu dolu yaşamak, hayatı olabildiğince keşfetmek demektir. Bu nedenle, neden yeni bir şey yapmayı denemiyorsunuz? Aklınızı eğlenceli bir şekilde meşgul edebilecek bir şey.

Açık hava meraklısı değilseniz, neden bu sefer rahatınıza meydan okumayı denemiyorsunuz? Aktif olmanın kişiliğinize daha uygun olduğunu görebilirsiniz. Ya da daha önce hiç kitap sevmediyseniz, neden ayda bir kitap bitirmek için kendinize meydan okumayasınız?

Seni ne mutlu eder? Sizi motive eden ve daha fazlasını yapmaya ve bunda gerçekten iyi olmaya iten şey nedir? Bu soruya bir cevap bulduysanız, bu sizin tutkunuz. Peşinden git, tam teşekküllü kariyerin yap. Bazıları bunu yapmayı biraz zor bulabilir, ancak sevdiğiniz şeyi yaparsanız, karşılaşacağınız tüm denemeler ve zorluklarla ilerlemeye devam edeceksiniz.


Yeni arkadaşlar edin.

Yeni insanlarla tanışma ve yeni ideolojiler keşfetme zamanı. Ne kadar çok arkadaş edinirsen; ne kadar çok bağlantı kurarsan o kadar çok bağlantı kurarsın. Sizi daha fazla kariyer fırsatına ve heyecan verici maceralara götürebilir. Dünyanın nasıl döndüğüne dair daha büyük bir farkındalığa sahip olmak için farklı yaşam biçimlerine maruz kalın. Seni daha akıllı yapacak.

Ayrıca, kalıcı ilişkiler genellikle arkadaşlıkla başlar. Bu nedenle, doğru partneri bulmak istiyorsanız, arkadaş çevrenizi genişletirseniz başarılı olma olasılığınız daha yüksektir.


Bir fitness tutkunu olun.

Sağlıklı ve formda olmak sadece iyi görünmenizi sağlamakla kalmaz, aynı zamanda daha güçlü dayanıklılık sayesinde hedeflerinize daha iyi ve daha hızlı ulaşmanıza yardımcı olur. Biliyorsunuz, sağlıklı değilseniz, özellikle baskı altındayken kolayca yorulursunuz. Seni uzağa götürmez.


Ne yapabilirsin? Tabii ki, sağlıklı ve dengeli bir diyetle başlayın. Bol meyve ve sebze yiyin. Bol su için, gazlı ve alkollü içeceklerden kaçının. Ayrıca düzenli egzersiz için zaman ayırın ve spor gibi fiziksel aktivitelere katılın.


Topluma hizmet et.

Aileniz ve arkadaşlarınızın yanı sıra seveceğiniz şehriniz de var. Sosyo-sivil faaliyetlere katılarak örnek bir vatandaş olun. Topluma hizmet ederek,Hayatın sadece kendiniz için yaşamaktan ibaret olmadığını anlayın. Sizden daha az şanslı olan daha fazla insan var ve onların hayatlarını iyileştirmeye yardımcı olabilirsiniz.

Bir temizlik operasyonuna katılabilir ve çevre refahı savunucusu olabilirsiniz. Kanser hastaları için bağış toplama gibi bir amaç için faaliyetlerde bulunmak da hayat kurtarabilecek kahramanca bir eylemdir.


Amacını bul.

Varlığınızın amacının ne olduğunu düşünüyorsunuz? Çağrınız nedir? Bunu keşfettiğin an, hayatın için bir yönün ve vizyonun olacak. Örneğin, çocukları iyi vatandaş olmaya davet ettiğinizi biliyorsanız, o zaman öğretmen olmak sizin için doğru bir çağrı olabilir.


Peki hedefinizi nasıl araştırırsınız? Peki, sizi yaratanı arayabilir ve O'nu daha derinden tanımak için zaman ayırabilirsiniz. Onunla ilişkiniz daha da yakınlaştıkça, hayatınız için planlarını öğrenirsiniz. Bu kendini gerçekleştirmenin ilk aşamasıdır.


Şimdiki zamanda yaşa.

Geçmiş hatalarınız ve anılarınız üzerinde durmayı bırakın, devam edin ve ilerlemeye devam edin. Hayatta bu şeylerin içinde yuvarlanmaktan daha fazlası var. Geçmişteki hataları yapmamak ve onlardan ders çıkarmak için bunu bir ders haline getirin.


Risk almak.

Bazen deneyimleyeceğiniz en iyi şeylerden biri risk aldığınız zamandır. Risk almayı asla öğrenmezseniz, hayatınız sıkıcı olacaktır. Bir gün geriye dönüp hayatınıza bakacaksınız ve bu riskleri aldığınız ve pişmanlık duymadığınız için mutlu ve tatmin olmuş hissedeceksiniz.


Hayatınızda neyin önemli olduğuna karar verin.

 Seni mutlu eden ve yaşamaya devam etmek için ilham veren şeyi yapmalısın. arkadaşlarınız ve aileniz sizi desteklemek ve rehberlik etmek için oradalar, ancak sonuçta her zaman önemli olan sizin kararınız. Neyin önemli olduğunu bilip yaptığınızda, her şey yerine oturacaktır.


Açık fikirli olun.

Bazı şeyler hakkında açık fikirli olmaya çalışmak önemlidir, çünkü haklı olmanız mutlak gerçek olduğu anlamına gelmez. Herkesin bir şeyler hakkında kendi görüşü vardır ve onlara saygı duymayı ve anlamayı öğrenmelisiniz. Biri size yapıcı eleştiride bulunduğunda, bunu zarafetle kabul edin ve hayatınızın o belirli alanını geliştirmeye çalışın. Bazen etrafımızdaki insanlar bizde pek gözlemlemediğimiz şeyleri gözlemleyebilir ve görebilirler.

Sizi gerçekten önemseyen arkadaşlarınızla ve ailenizle birlikte olmak, kendinizi çevrelemeniz gereken türden insanlardır. Doğru şeyleri söyleyecekler (duymak istemediklerini bile) çünkü sadece senin için en iyisini istiyorlar. Bugün toplumumuzda gerçek insanları bulmak çok zor, bu yüzden onları bulduğunuzda onları hafife almamayı öğrenin. Onların varlığı ve size verdikleri destek için minnettar olun.


 Yalnız yaşayabileceğini bil.

Hiç kimse bir ada değildir. Üzerinde çalışmak istediğin her şeyi tek başına yapamazsın, bazen yardıma ihtiyacın olduğunu kabul et. Bu insanlara minnettar olun ve “teşekkür ederim” demeyi öğrenin.


 Kendine dikkat et.

Bu muhtemelen yapılacak en önemli şey ve asla unutmamanız gereken şey. Kendinize bakabiliyorsanız, başkalarıyla da ilgilenebileceksiniz demektir.


 Zaten başarılıysanız ve değilseniz, kıskanmayı bırakın ve sadece kendi hayatınıza odaklanın. Büyümek ve başarılı olmak için zamanınız olacak. Şimdilik sabırla bekleyin ve kendi işinizi yapın.


 Değişimden asla korkmayın.

Hayatımızda değişmeyen tek şey değişimdir, bu yüzden korkunun kendimizi geliştirmemizi engellemesine izin vermemeyi öğrenmeliyiz. Ancak, değiştirebileceğiniz tek kişinin kendiniz olduğunu bilin. Sen .


Hataları ve hayal kırıklıklarını kabul edin.

Kimse mükemmel değildir, ne kadar çok hata yaparsan o kadar çok tecrüben olur. Deneyimlediğiniz dersleri tanımlayın, böylece onlardan bir şeyler öğrenebilirsiniz. Birçok insan hayal kırıklığı hissinden kaçınmaya çalışır. Bu tür duygularla olumsuz bir ilişki geliştirirler. Ancak hayal kırıklığı insan olmanın bir parçasıdır - gerçek, ham duygularınızı yansıtır ve gösterir. Ona direnmeyin - onun yerine kucaklayın.


Aşk hayatı.

Yaşadığına şükret. Her gün minnettar bir kalple uyanın ve

her saniyeyi sayın. Sadece bir hayatın var, bu yüzden onu sevmeyi öğrenmelisin. Bilinecek ve deneyimlenecek daha çok şey var ki, bu tek kelimeyle harika. Burada, dünyada yaşarken, hayatı sevmeyi ve ona değer vermeyi daima unutmayın. Yaşamamız gereken tek yol bu.


bekarlığının tadını çıkar

Evlendikten sonra hayat senin için asla eskisi gibi olmayacak. Özellikle zaten çocuklarınız olduğunda, kendinize daha az zaman ayıracaksınız. Öncelikleriniz yeniden sıralandı ve kendi ihtiyaç ve isteklerinizin listenin sonunda olduğunu fark edeceksiniz - eğer oradalarsa.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire