Eski Sevgilinizi Geri Kazanmanın 14 Uygulanabilir Yolu


1. Bir şeyleri değerlendirmek için kendinize zaman tanıyın.

 Neden ikiniz ayrıldınız? Tartışmalarınız genellikle ne hakkındaydı? İşin içinde üçüncü bir taraf var mıydı?


2. Tekrar bir araya gelin.

 Kendinizi hem fiziksel hem de duygusal olarak gençleştirerek ve yeniden şekillendirerek özgüveninizi yükseltmenin yollarını bulun.


3. Her zaman iyi görünün.

Eski sevgilinin seni bulmak istemesini sağlamak için güzel olmak her zaman önemlidir.


Kendilerine en iyi şekilde bakmak da onlara baskı yapar; başka insanlarla çıkıyor olabilirler.


5. Ayrılıktan etkilenmemiş gibi davranın.

 Acıdan çoktan uzaklaşmış ve ayrılıktan etkilenmemiş gibi davranmalısınız. Bu gereklidir çünkü bir şekilde karşı tarafın gururunu tetikler.




6. Eski sevgilinizin sizi fark etmesine izin verin, ancak sizinle iletişime geçmek için ilk adımı atmayın.

 Sadece niyetlerinizi açık hale getirecek ve tüm çabalarınızın hayatınıza geri dönmesini istediğiniz için görünmesini sağlayacaktır. Seni çaresiz gösteriyor ve onların bunu düşünmelerini bile istemiyorsun. Facebook'ta sizinle ilk sohbet eden, size özel mesaj gönderen veya sizi telefonla arayan ilk kişiler olsunlar.




7. Arkadaşlığı yeniden alevlendirin ama aşırıya kaçmayın.

Eski sevgilin seninle iletişime geçtiğinde, sohbete katıl. Ayrılık ile ölen arkadaşlığı yeniden kurduğunuz anın tadını çıkarın, ancak aynı zamanda aşırıya kaçmayın. Şu anda sadece arkadaş olduğunuzu ve başka bir şey olmadığını unutmayın. Çünkü eski sevgilinizin hayatındaki varlığınızın önemini her zamankinden daha fazla anlaması gerekiyor. Kendi başlarına uyanmalı ve sizin tarafınızdan itilmemelidir.




Kaçırdığın şeyleri yapman yardımcı olurdu, çünkü bunlar eski sevgilinin hala birlikteyken baktığı şeylerdi. Bunu yaptığınızı görmek, onlara en başta neden sizinle birlikte olmak istediklerini kesinlikle hatırlatacak ve bu şeylerin canlandığını ve buna değer olarak geri döneceğinizi bilecektir.


Diyelim ki geri dönmek istediğiniz eski kişi başka biriyle görüşüyor. Yukarıdaki adımları izlemeye zaten başladıysanız, eski sevgilinizle birlikte zaman geçirdiğinizi varsaydığı için anları yakalamak daha kolay olacaktır. Bu bakımdan her saniyeyi, dakikayı ve saati sayabilmeniz önemlidir.


Bunu anladıklarında, onları hayatınıza geri getirmeniz ve ilişkinizi yeniden alevlendirmeniz için kesinlikle size yalvaracaklar.


8. Eski sevgilinize, davranışlarınızla ilişkinizdeki en iyi zamanları hatırlatın.

Eski sevgilin konuşmalarına devam ettiğinde, muhtemelen senden sonra seninle takılmanızı isteyecektir. Bu aşamada, onlarla zaman geçirmenin buna değdiğini onlara göstermek isteyebilirsiniz. Çift olarak yapmayı sevdiğiniz şeyleri yapabilir, masa oyunları oynayabilir, parkta dolaşabilir veya korku filmi izleyebilirsiniz. Onlara hayatınızın en güzel zamanlarını hatırlatmak önemlidir çünkü kendinizin bu yeni versiyonuyla, sizi sadece bir arkadaş olarak değil, bir ortak olarak tekrar görmeye değer olduğunu daha fazla görecekler.




9. İyileştirmelerinizi gösterin, söylemeyin.

Eski sevgilinizin hayatına dönüşünüzü çizerken, iyileştirmelerinizi sunmalısınız, ancak bunları açıkça belirtmemelisiniz. Özellikle sosyal medya da dahil olmak üzere ikinizin de paylaştığı sosyal çevrelerde iyi görünmeniz, hareket etmeniz ve davranmanız gerekiyor.




Ortak arkadaşlarınız ve bir ilişki içinde olduğunuzu bilen diğer insanlar, kabuğunuzdan çıktığınızı gördüklerinde, eski sevgilinize ulaşana kadar kesinlikle bu haberi yayacaklardır. Daha sonra, ayrıldığı düşünülen iletişim hatlarının yeniden açılmasına yol açabilecek olan ayrılıktan bu yana ne yaptığınızı merak edecektir.


10. Eski sevgilin sana ulaştığında samimi davran.

 Baş dönmesi sorun değil çünkü bu, planınızın işe yaradığının bir işaretidir, ancak bunu asla onlara göstermeyin. Samimi davranın.  Aynı soruyu onlara sorarak sohbete devam etmek isteyebilirsiniz, ancak cevap vermezlerse (veya cevapları konuşmayı bitiriyor gibi görünüyorsa), daha fazla devam etmeyin.


zaman alabilir, ancak gelecekte yanıt vermek ve sizinle daha uzun konuşmalar yapmak isteyeceklerdir.


11. Eski sevgilinize, affedilmeyi çoktan geride bıraktığınızı hissettirin, ama yine de umursayın.

Eski sevgilinize iki şeyi hissettirmeniz önemlidir: Birincisi, onu ve kendinizi çoktan affetmişsinizdir. İşte o zaman sevginizin değişmediğini ve yeniden beslenmeye değer olduğunu görecekler. Ve bir insan olarak ne kadar olgunlaştığınıza bakılırsa, sizinle geleceklerini o kadar iyi görüyorlar.




12. Eski sevgilin başka bir şans istediğinde seviye atla.

Eski sevgilin ilişkinize bir şans daha vermek istediğini söylediğinde, önce ona neden böyle düşündüğünü sormak isteyebilirsin. Onlara niyetlerini sorun, böylece ilişkinin nasıl ilerlemesi gerektiği konusunda kendinizi dengeleyebilirsiniz. 

son not

Eski sevgilinizi geri kazanmak için çalışırken, niyetinizden de emin olmanız gerekir. Bunu, kişiyi ve ilişkiyi gerçekten sevdiğiniz için mi istiyorsunuz yoksa aldatılmış hissettiğiniz için mi, intikam alarak geri mi dönmek istiyorsunuz? Sana geri dönmelerini sağlamaya gerçekten değer mi? Gelecekte kendinizi gerçekten onlarla birlikte görüyor musunuz?




Eski bir alevi yeniden yakmak, bir kutu solucan açar ve geçmişten gelen hayaletleri uyandırır. Tekrar yüzleşmeye değer olduğunu düşünüyorsanız, eski sevgilinizi geri almaya çalışın. Ancak, cevap hayır ise, o zaman belki de hayatınıza devam etmeniz ve devam etmeniz gerekiyor.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire