Eğitimin değerini çalışılan ülkede bir yıl boyunca çalışın

 Eğitimin değerini çalışılan ülkede bir yıl boyunca çalışın


Eğitimin değerini öğrendiğiniz ülkede bir yıl çalışın. En son KU Leuven ile güçlü Japon ve Kore işbirlikleri arasında Japonya ve Kore'ye burslu olarak gidebilir. Öğrenciler ayrıca KU Leuven'in anlaşmalı olmadığı kurumlarda da burs almaları halinde öğrenim görebilirler. MEXT fuarı bunun bir örneğidir.

Belirli hibeler için son tarihler gibi belirli hibeler (ve yıllık değişkenler) hakkında bilgi için Profesör Dimitri Vanoverbeke Edebiyat Fakültesi Uluslararası Hareketlilik ve İşbirliği Ofisi (IMCO) ile iletişime geçebilirsiniz. IMCO, öğrencileri değişim kurma konusunda destekler. İlk dönem boyunca, IMCO ile programın öğretmenlerinin yurtdışında kalmanın tüm yönlerini açıkladığı destinasyonlar ve prosedürler hakkında bilgi oturumları düzenlendi.

Japonya'daki eğitim seçeneklerine ek olarak, Erasmus programı ile üçüncü yılınızı başka bir Avrupa üniversitesinde de geçirebilirsiniz.


ÜNİVERSİTE SİTELERİ


KU Leuven'in çok sayıda üniversite ile işbirliği anlaşması bulunmaktadır. Öğrenciler bu üniversitelere kurumdan kuruma hangi statüyle (değişim öğrencisi veya geçici öğrenci) gidebilirler.


KU Leuven ve Japon ortak üniversitesinden çift diploma almak da mümkündür. Kobe Üniversitesi'nde (kültürler arası çalışmalarda ekonomi), Kyushu Üniversitesi'nde (hukuk) ve Nara Kadın Üniversitesi'nde mümkün olduğu söyleniyor.

Öğrencilerimizin yorumlarını buradan okuyun.


Chuo Üniversitesi


Ehwa Kadın Üniversitesi (Kore)


Fukuoka Üniversitesi


Fukuoka Kadın Üniversitesi


Hokkaido Üniversitesi


Kansai Üniversitesi


Kobe Üniversitesi


Kyushu Üniversitesi (JTW Programı ve JLCC Programı)


Meiji Üniversitesi


Nagazaki Üniversitesi


Nagoya Üniversitesi


Nara Kadın Üniversitesi


Osaka Yabancı Çalışmalar Üniversitesi


Rikkyo Üniversitesi


Seul Ulusal Üniversitesi (Kore)


Shinshu Üniversitesi


Seijo Üniversitesi


Tohoku Üniversitesi


Waseda Üniversitesi


BURSLAR


Japonya ve Kore'ye gitmek için birkaç burs var. Tutarlar ve koşullar, yerel üniversite ile yapılan anlaşmaya uygundur ve ayrıca yıldan yıla değişebilir. En iyi öğrenciler, tüm masrafları karşılanan bir bursun hedeflerine ulaşır.


Son teslim tarihleri ​​ve koşullar gibi tüm önemli bilgiler için Edebiyat Fakültesi Uluslararası Hareketlilik ve İşbirliği Ofisi (IMCO) ile iletişime geçebilirsiniz. Dimitri Vanoverbeke.

YURTDIŞINA NE ZAMAN GİDİLİR?


Japanology kursu sırasında 6 ay veya 1 yıl boyunca Japonya'ya gitmek için birçok olanak vardır.


Seçenek 1: İkinci aşamanın ikinci döneminin en iyi öğrencileri için bir dönem konaklama (Nisan-Temmuz)


Seçenek 2: MEXT lisans bursu öğrencileri için üçüncü aşamada bir yıllık konaklama


Seçenek 4: iki yıllık yüksek lisans programı boyunca (Nisan-Şubat) 'çalışma-çalışma yılı' kalmak


Seçenek 5: 'çift derece' derecesi ile iki yıllık yüksek lisans (Nisan-Şubat) sırasında 'çalışma-çalışma yılı' kalmak KU Leuven – Japon ortak

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire