Bir Kadın Olarak Duygusal ve Zihinsel Güç Nasıl İnşa Edilir?

Bir Kadın Olarak Duygusal ve Zihinsel Güç Nasıl İnşa Edilir?


1. İlk olarak, zayıf yönlerinizi belirleyin ve onlardan öğrenin.

Kadın olduğunuz için değil, sadece insan olduğunuz için zayıf olduğunuzu unutmayın - herkes gibi.


Kadınlar erkeklerden daha zayıf ve aşağı olarak görülmüştür, ancak bu klişeler sadece etiketlerdir ve siz izin vermediğiniz sürece hedeflerinize ulaşmanızı engelleyemezler. Kadınlar olarak duygularımızla daha çok iç içe olduğumuz için birbirimizi daha iyi anlıyoruz.

  Zor zamanlarda önemli olanınız için orada olabilecek duygusal olarak güçlü bir ortak olabilir veya parlayan zırhlı şövalye olabilirsiniz.

 Diğer insanlarla ilişkiler bazen canınızı yakabilir, ancak güçlü bir kadın olmak, gardınızı indirip ağlamamanız gerektiği anlamına gelmez. Duygunuzun gerektirdiğini vermelisiniz ve bunu yaparken kendinize daha aşina olmayı öğretiyorsunuz.


Önceki bölümle karşılaştırıldığında, duygusal olarak güçlü bir kadın her zaman çelikten daha sert olmak zorunda değildir. Herkes savaşmaktan ve günlük savaşlarında hayatta kalmaktan bir molayı hak eder.

2. Buna değmediğini anladığınızda pes edin.


  Başka bir örnek, bir ilişkiyi düzeltmeye çalıştığınızda ve bu sizi mutlu etmek yerine, aslında mutluluğunuzu emer. Bırakacak gücün olsun.


3. Sırf kadınsın diye başkalarının sana zayıf demesine izin verme.


Kadınlar her zaman kendilerini savunamayan kurbanlar ve zayıflar olarak tasvir edilmiştir, ancak modern dünyada güçlü kadınların popülaritesi bu klişeleri gülünç ve modası geçmiş hale getirmiştir. Tıpkı onlar gibi, her yerde kadınları kendilerinin en iyi versiyonları olmakla sınırlayan etiketleri yeniden tanımlama gücüne sahipsiniz. Gururlu olun ve sınırları aşın.


4. Kendinize karşı nazik olun çünkü bunu hak ediyorsunuz.

Başkalarının yanıldığını kanıtlamak için kendinize çok fazla baskı uygulamayın. Ayrıca, bir şeyde başarısız olduğunuzda kendinizi affetmeyi öğrenin.

Dünyaya sadece kurbanlardan daha fazlası olduğumuzu, sadece kurtarılmayı bekleyen prensesler olmadığımızı göstermenin zamanı geldi.


Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire