Kendinizi daha çok sevmeyi öğrenmenin 9 kolay yolu

  

Kendinizi daha çok sevmeyi öğrenmenin 9 kolay yolu 




Bununla birlikte, psikologlardan ve ruh sağlığı çalışanlarından uzmanlar tarafından sağlanan kişisel bakım ipuçları ve püf noktaları yardımcı olabilir.


 Boyama, bahçe işleri veya yemek pişirme gibi, gerçekten zevk aldığınız bir şeye hitap eden bir aktivite, spor veya zanaat seçin.


 Bunun yerine, meyve, sebze, baklagiller ve kepekli tahıllar gibi tam ve temiz yiyecekler yemek ruh halinizi iyileştirecektir. 


Bir yığın yapışkan not alın ve kendinizle ilgili 10-15 olumlu beceri veya özellik yazın. Bir şey hakkında düşünmekte zorlanıyorsanız, aile üyelerinden ve arkadaşlarınızdan sizi tarif etmelerini isteyin.


Ofisinizi dekore edin.



İşyerinde biraz sevgiye ihtiyacınız varsa (ve gerçekten, kim istemez), yapışkan notlar fikrini kullanın, ancak daha gerçekçi ve hafif tonlu bir düzeyde kullanın, böylece besleyici mesajlar sadece sizin için değildir. , Kitley'i önerir.


“Gereksiz bir stres varsa ve neyin farklı olmasını istediğinize dikkat edin, o zaman bu hedefe ulaşmak için harekete geçin” “Finansman üzerinde tam kontrole sahip olduğunuzda.


Bu prensipte kolay gibi görünse de, muhtemelen pratikte uygulanması en zor ipuçlarından biridir.


Bu amaçla, kendiniz hakkında söylediklerinizi değiştirmek de önemlidir. "Hepimizin bir dereceye kadar kendi kendine olumsuz konuşmaları vardır, bunların çoğu biz farkına varmadan gerçekleşir - içsel olarak ne zaman savaştığınızın farkında olmaya ve kendinize durmanızı söylemeye çalışın" Düşünün, "Bazen hatalar yaparım, ama ben akıllıyım. ve başarılı bir insan” örneğin.


Dışarı çık.


 Çevre Sağlığı ve Önleyici Tıp'ta yayınlanan 2010 tarihli bir araştırma, stresi azaltmaya ve olumlu duygular uyandırmaya yardımcı olabileceğini buldu.


 Ve dışarı çıkamıyorsanız, yemek masanıza sadece bir sukulent koysanız bile, biraz doğayı içeriye getirmeyi deneyin, çünkü biraz yeşillik sizi daha mutlu edebilir. ..  

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire